Opslagmaterialen


Als u voor een korte of lange periode spullen op wilt slaan, al dan niet in combinatie met een verhuizing, dan bent u bij Mast aan hét adres. Wij beschikken over opslagvoorzieningen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van brandveiligheid en inbraakpreventie. Uw spullen zijn dus schoon, veilig en warm opgeborgen.

Wij bieden professionele oplossingen voor al uw opslagwensen tegen een gunstig tarief, afhankelijk van de kwetsbaarheid, waarde en omvang van de goederen. Ook bij het opslaan van uw spullen is het belangrijk dat u werkt met speciaal geschikt inpakmateriaal, wat ook bij ons verkrijgbaar is. Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij opslagruimte beschikbaar.

 

 

Door het gebruik van goede inpakmaterialen zoals verhuisdozen, kan deze investering ook weer een voordeel opleveren omdat men met een kleinere opslagruimte afkan.

Ook heeft Mast b.v. allerlei opslagmaterialen voor u beschikbaar om een veilige opslag van uw goederen te garanderen zodat u dus optimaal nut heeft van uw opslagruimte.

Verhuisdozen en andere benodigdheden zijn te bestellen in de verhuiswinkel / opslagwinkel.

 

In de webwinkel Verhuismateriaal vindt u meer informatie over:

- Verkoop verhuismateriaal
- Verhuur verhuismateriaal
- Voor bedrijven
- Piano transport / vleugel transport
- Boedelbox

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website is een onderdeel van Mast Verhuizingen

 

 

©2012 Webdesign: Made By Elisabeth

 

 

 

 

 

.