Opslagvoorwaarde


Wij bieden professionele oplossingen voor al uw opslagwensen tegen een gunstig tarief, afhankelijk van de kwetsbaarheid, waarde en omvang van de goederen. Ook bij het opslaan van uw spullen is het belangrijk dat u werkt met speciaal geschikt inpakmateriaal, wat ook bij ons verkrijgbaar is. Voor zowel bedrijven als particulieren hebben wij opslagruimte beschikbaar.

 

 


Mast opslag is op kantoortijden te bezichtigen. Ook kunt u telefonisch opslagruimte reserveren. De aantal opslagvoorwaarde zijn: bij voorkeur minimaal 1 dag van te voren aangeven dat u komt, zodat de container klaar gezet kan worden. Huren van opslagruimte is mogelijk vanaf 1 dag tot zo lang u de ruimte nodig hebt. De opzegtermijn is 1 maand.

Opmerking: als u een opslagcontainer wilt reserveren, hebben wij een geldig legitimatiebewijs van u nodig (paspoort, Europese ID-kaart of een rijbewijs) + een recente adresbevestiging.

U kunt alles bij ons opslaan! Met uitzondering van giftige, gevaarlijke, licht ontvlambare goederen, verse etenswaren en levende have. Mocht u twijfelen neem gerust contact met een van onze medewerkers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze website is een onderdeel van Mast Verhuizingen

 

 

©2012 Webdesign: Made By Elisabeth

 

 

 

 

 

.